...se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa." Viime viikolla Viima reissasi Tampereella ja ottikin pelotta "hoodit" haltuunsa. Vähän vain ihmetytti tassujen mustuminen hetkessä: onko siellä niin paljon enemmän saasteita vai mitä kuin meillä täällä maalla? ;) Kasvattajaakin nähtiin pikaiseen ja saatiin mm. vertaistukea käsienpuremis-asiassa. Ei olla kuulemma ainoita, joilta hermoja vaaditaan vaan muutkin sisarukset tykkäävät vähän koetella kovemman kautta Viaton Kotimatka tultiin sitten junalla ja matka meni näinkin hermostuneissa merkeissä: (huom.tärkeä vahtitehtävä)

Tänä aamuna saimme Kallaveden jäälle iloisen vieraan: Viiman Elli-äidin! Elli oli oiiiikein iloinen ja vilkas koiruli ja tuntui vielä tuntevan pentunsa. Viimasta en menisi sanomaan samaa, sitä kun lähinnä pelotti äitykän reippaat leikkiinkutsut :D Kuvasaalis oli vähän heikkoa kohteen nopean liikkuvuuden vuoksi:

Iltapäivällä oli taas uutta puuhaa tiedossa, kun pakattiin kolme noutajaa + yksi perropentu autoon, mutta tällä kertaa TAKAKONTTIIN! Siis apuva, apuva, aapuuva: SAVE US!!

Näin kamalaa oli sitten itse määräpaikassa hiekkakuopilla:

Maaliskuun bloggailut on näin korkattu :)