Ihan alkuun kuva Viimasta ja omistajasta viime viikonlopulta, josta voisin todeta sen verran, että huomasin sen muistuttavan aika lailla kuvaa tämän blogin avauksesta helmikuulta (eka kirjoitus, alin kuva) Viiman katsastusreissulta. Mulla on näköjään sama paitakin päällä, mutta missä se sinisilmäinen, pieni, pörröinen ihanuus on? :D

1242038931_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paljon on näihinkin kuukausiin jo koiran kanssa mahtunut. Hermojen koettelua, treeniä, toistemme mittailua, mutta ennen kaikkea erittäin paljon naurua, hyviä päiviä, uusia mukavia koira- ja ihmiskavereita ja tyytyväisyyttä tuohon läppäkorvaan. Ihana minkä koiran saimme!

Miksi piti nyt pitää pieni ylistyspuheenvuoro omasta elikostani? No ehkä siksi, että a) meillä on tänään ollut Viiman kanssa äärimmäisen mukava aamupäivä ja kohta b) yleensä olen taipuvainen etsimään koirasta vain heikkoja kohtia ja niitä parannettavia asioita, joita kyllä niitäkin löytyy, niinkuin kaikista.

Heti aamulla sain hyvät naurut kuivatessani hiuksia kylppärissä. Viima ei näköjään voinut vastustaa hiustenkuivainta, vaikka se vähän epäilyttikin. "Kuivasin" Viimaakin sitten sen verran, että käänsin suuttimen sitä kohti. Tuloksena raivohullu-apina, joka juoksi ympyrää pitkin kylppärin seinänvierusta, takaosa tietenkin luisussa. Jep!

Sitten matka kävellen kohti keskustan M&M:a, jossa poistomyynti. Olin varustautunut taas motskareiden jahtaamiseen ym. poikkoiluun, mutta niiltä säästyttiin rännikatujen ansiosta. Köyhä opiskelija päätti sitten ostaa Viimalle jo heijastinliivin ensi syksyn pimeille sekä treenipallon, jotka maksoivat 70% alennuksella yht. 8e. Halpaa etten sanoisi :)

Pallo sai tulikasteen heti kotimatkalla ja mitä teki Viima: seurata viipotti rinnalla pitkiä jaksoja sen uuden lelun voimalla ihan eri innolla kuin namin kanssa! Jesh, motivaatiokäyrä hyppäsi korkeuksiin!

Sitten vielä rannan kautta kotiin (koira kahlasi kaulaa myöten) ja märkänä poseeraamaan uudessa heijastinliivissä (joka voi myös olla sen ainoa käyttökerta, mikäli Viima vielä paljon paisuu). (<--alen huono puoli..) Odota-käsky annettu, jotta liivistä ja lelusta saa edustuskuvan ;)

1242038983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja ole hyvä!

1242039019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teletappien sanoin: "On hyvä päivä tänään". :)