Nartsukan G:t täyttivät hiljattain 9kk ja lunastivat näin ollen mm. oikeuden osallistua näyttelyiden virallisiin luokkiin. Viima kävikin heti tuoreeltaan viilettämässä Pieksämäen kehässä ja hyvällä tuloksella: EH, JUK3. Tarkemman arvostelun voi taas lukea Näyttelyt-sivulta. Ennenkaikkea oli jälleen kiva kartuttaa koiran kokemuksia ja mallikkaasti koira esiintyikin asenteella: häntä kippuralla kohti uusia haasteita. Ja haasteeksi tuomarin suorittamaan tutkimista voi kyllä luonnehtiakin: Viima kun ottaa tuomarin häntä heiluen vastaan ja antaa tutkia pään ja hampaat rauhassa, mutta siinä vaiheessa kun tuomari siirtyy tunnustelemaan rakennetta, niin tapahtuu makaroniefekti. Viima lysähtää veteläksi nojaillen siinä ohimennen minun jalkoihin ;) Ja sitten taas matkaa jatkuu iloisena ja häntä pystyssä... Toivottavasti makaroniefektistä vielä iän myötä päästään.

Tässä uunituore poseerauskuva Viimasta. Haasteellista tuo koiran kuvaaminen ilman apuria, kun pitää saada koira suuntaamaan katseensa toisaalle kuin missä itse heiluu kameran kanssa. Laatukin siis sen mukainen.

Syksy jatkuu meillä puuharyhmän tokoilun ja muutaman viikon päästä järjestettävän rally-toko-viikonlopun merkeissä. Tarkoitus olisi myös lokakuussa pyörähtää Hyvinkään erkkarissa haistelemassa atmosfääriä ja moikkaamassa kasvattajia sekä muita tuttuja ja vielä toistaiseksi tuntemattomia ;)