Kesä on vihdoin täällä! Se tietää siis uintia useita kertoja viikossa, mökillä oloa ja muiden koirien kanssa puuhastelua. Alla kuvia uintireissuilta kera kavereiden ja vähän poseeraustakin.

Ystävämme UrrUrrsula

Ursulasta on hankala napata yhtään uintikuvaa, koska jos mahdollista, niin se on vieläkin nopeampi vedessä kuin maalla :D

Alma noutohommissa. Usein käy niin, että Alma vanhimpana ja viisaimpana(?) odottelee rantavedessä kun junnut tekee raskaan työn ja korjaa sitten itse kepit parempiin suihin.

 

Tässä itse blogin päähenkilö mökkirannan kesän korkkauksen fiilingeissä. Näyttää värit hävinneen koirasta talven aikana...

Ja tässä tämän hetken raamit :)

Agilitytreenit on nyt päässeet oikein kunnolla vauhtiin, kun esteisiin tutustuminen on suurinpiirtein saatu vietyä kunnialla läpi. Olen lunastanut seuralta kesän omatoimitreenejä varten kentän kopin avaimen, jotta harjoituksia saisi tehtyä vähän enemmänkin kuin kerran viikossa. Edistyminen on tässä alussa tottakai hurjaa, kun nollasta lähdetään. Rengas oli alussa hankalin esten Viimalle, mutta nyt on tajunnut senkin idean ja hyppää mielellään. Intoa tekemiseen olen hakenut niin, että olen ottanut kentälle vain pari estettä, joista Viima tykkää paljon ja joissa on menoa ja meininkiä. Esteiden jälkeen pallot lentelee ja elämä on ihanaa ja näin on koiraankin tullut ihan uusi vaihe innokkuudessa. Keppejä treenataan sellaisten "ohjureiden" avulla ja siinä edistytään hitaasti, mutta varmasti. Puomin kontaktit on Viimalla hyvässä vaiheessa, A-esteessä riittää vielä paljon tekemistä. Jännintä on ollut huomata, että itseenkin alkaa iskeä vähitellen vähän suurempi into lajia kohtaan. Viime viikon kisoissa töissäolon jälkeen kun vielä huomasi, että ei ne ykkösluokan radat ihan mahdottomilta näyttäneet, niin agilitykärpänen puree entistä lujemmin ;) noh, katsotaan milloin kirjoitan ensimmäisen itkuvirren siitä, että laji on paska, koira on paska ja ohjaaja on vielä vähintään tuplasti paskempi.

Mökille piti rakennella pari omaa agiestettä. Kuvassa liitoa ja keppien harjoittelua (en tiedä miten viisasta tehdä ilman niitä ohjureita, joita treeneissä käytetään...?)

Hiiop!

ja hyppää!

Virallisia tuloksia lonkka- ja kyynärkuvauksista odotellaan edelleen. Tuntuu kestävän kauan!