Vähän kesäterässä on täällä oltu tämän blogin päivittämisen suhteen. Kesä on mennyt hellettä valitellessa ja töissä ollessa, joten tässä perheessä odotellaan syksyn viileyttä jo innolla! Viikonloppuisin on "viilennytty" mökillä ja tuntuukin, että tuo koiran pitäisi olla jo liuennut järveen siitä uintimäärästä :)

Tässä mökkitunnelmia kesältä:

<3

Agilityn parissa ollaan jatkettu ja lajiin tuntuu hullaantuvan sitä enemmän, mitä enemmän sitä oppii. Oi niitä onnistumisen elämyksiä :D Yritän laittaa joku päivä muutaman paremman harrastuskuvan, jahka saan ladattua ne koneelle siskon kameralta... Nyt on viimeisissä harjoituksissa alettu ottamaan hyvin lyhyitä ratoja ja tuntuu, että koirien into on paljon suurempi kuin pelkkiä yksittäisiä esteitä harjoiteltaessa. Viiman kanssa on oikein kiva harjoitella, sillä kun ei ole pelkoa mitään estettä kohtaan ja toisaalta sen saa hyvin haltuun, kun ei ole mikään omaa rataa tekevä puskutraktori vaan ennemminkin odottelee korva tarkkana, mikä käsky kuuluu ja tottelee aina, mikäli minä olen ajoissa ;)

Meidän näyttelyputki pyörähti tauon jälkeen käyntiin Ristiinassa 31.7., jossa tuomarina oli tuomarimuutoksen jälkeen Harto Stockmari. Viima käyttäytyi ensimmäistä kertaa nuorten luokassa kuin pieni enkeli seisten hienossa asennossa ja liikkuen jälleen hyvin. Tuloksena olikin ERI, nuorten luokan voitto, narttujen voitto ja kaiken kunniaksi ROP! Ryhmäkehään ei pystytty jäämään. Ihana, kaunis karvaturpa minulla :) Kuva ja arvostelu löytyvät Näyttelyt -sivulta. Näyttelyputki tosiaan jatkuu viikon kuluttua Savo Show:ssa, jossa tarkoituksena on esiintyä kaikkina kolmena päivänä. Ilmoittautuminen on laitettu myös Mäntyharjulle elokuun viimeinen viikonloppu, mutta saattaapi olla, ettei lähdetä ajamaan sinne asti vaan ajellaan Viiman turkki alas. Vähän ikävä on jo sitä laihaa saksanseisojan pentua, joka meille ilmestyy aina pari kertaa vuodessa ja häviää sitten kummasti johonkin...Nyt kun on kaksi SERT:iä niin yritetään saada se viimeinen sitten ensi vuoden puolella kun Viima on täyttänyt kaksi vuotta. 

Ensi viikonloppua täällä jo kovasti odotellaan, että nähdään pitkäääästä aikaa taas rutkasti mukavia koiraihmisiä ja koiria! Vi ses snart :)