Ai että hyrrääkö hormonit meidän juoksuisella häiriköllä?

Viima on melko innokas köyrimään noiden sänkytyynyjen kanssa. Aiheuttaa kyllä välillä myös melko noloja tilanteita noilla taipumuksillaan. Taannoin asuntonäytön aikana asunnon ostaja silmäili asuntoa ympäriinsä kun Janne huomasi sivusilmällä, että makkarissa on täysi rähinä päällä. Onneksi koirasta huolimatta asunto meni sillä ekalla näytöllä :)

Tänään pääsin ekaa kertaa testaamaan trimmaustaitojani, kun tilasin ihan oman Andiksen, ettei tartte aina muiden apua pyytää. Eihän siinä sitten mennytkään koko urakassa kuin ehkä viisi tuntia! Siis olin uskomattoman hidas. Selkä ja muut isot alueet meni suht sujuvasti, mutta jalkojen kanssa tuhersin kyllä KAUAN. Asiaa ei auttanut se, että koira veti tassuja pois minkä ehti, kun on olevinaan niin herkkä niistä. Noh, tulipahan homma lopulta tehtyä, mutta en taida vielä ihan hetkeen ajella muiden koiria ainakaan ;) Viimalla on ilmeisesti juoksujen tärppipäivät meneillään kun tunki trimmatessakin takapäätä koko ajan syliin ja on ihan superkiinnostunut kaikista pojista tuolla ulkona.

Agitreenit ja rallytoko on olleet nyt meidän osalta sitten pari viikkoa tauolla. Tänään sain kuulla, että agiryhmä jatkaa vielä kuukauden, vaikka alunperin ryhmän piti jo loppua. Kivaa! Saas nähdä perustetaanko meille sitten joku jatkoryhmä vai sulautetaanko edistyneempien ryhmiin sähläämään... Viimeksi kokeiltiin keinua ja Viima meni sitä tosi hyvin. Kontakteja opetan sille kosketusalustan avulla. Aika hyvin ne hokasi siinä keinunkin kohdalla. Itse meinaa vaan olla liian hidas, kun pitää keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa. Rengas tuotti sen sijaan viimeksi vähän hankaluuksia, kun oli Viiman makuun liian korkealla. Kun ei suostunut hyppäämään niin laskettiin hetkeksi aikaa alemmas ja sitten alkoi sujua.

Mitäs muuta... ai niin, käytiin pyörähtämässä Pyhäselän ryhmiksessä lauantaina ja sieltä tulos EH, JUK4. Ei ollut Viimalla ihan samanlainen into päällä kuin edellisellä kerralla. Oli vähän apea ja herkkä. Muun muassa takajalkoihin ei olis saanut koskea kun piti heti alkaa istumaan. Jep. Arvostelu löytyy taas näyttelyiden alta. Nyt ei sitten sillä saralla tarvitse hetkeen aktivoitua, kun tämän päiväisen session jälkeinen pandakarhu -look on tätä luokkaa:

Kunhan koira selviää noista hormonihuuruistaan niin meillä alkaa tehokurssi remmikävelyssä. Siitä voikin sitten kirjoittaa joku päivä ihan oman tarinan...