Kuten jo aiemmassa kirjoituksessa mainitsinkin, oli meillä KPSH:n jäsenillä oiva mahdollisuus hioa agilityn tekniikkakuvioita paremmalle mallille, kun Haukkumajalle meitä valmentamaan saapui Keski-Suomesta Päivikki Partinen. Ratapiirroksia kummaltakaan päivältä en valitettavasti saa tänne kopioitua, mutta kuvia kyllä riittää.

Tässä tutustumme lauantain ja ehkä koko viikonlopun haastavimpaan osuuteen, jossa tarkoituksena oli ohjata koira hyppykujasta joko valssauksin, persjätöillä tai takaaleikkauksilla. Ei uskoisi, että sinänsä yksinkertaisen oloisesta kujasta saikin niin haastavan!

Tässä Viima liitää jo sitten radoilla:

Vauhtia mama, vauhtia!

Ei se pysy perässä enää!

Tämän mä osaan (taitaa olla toisen päivän radalta kuin edelliset, koska ohjaaja on jo eri puolella):

Kiiiiiipeeee!

Ja sitten se "kuoleman kuja" ja ohjaajalta valittuna takaaleikkaukset, koska se oli ainoa, minkä tuossa vaiheessa enää pystyin jollain tavalla muistamaan ;)

Loppu häämöttää jo molemmilla radoilla:

Vielä vähän kep-kep-kep-keppejä!

Ja palkkaa!

Rankkojen treenien välissä on aina aikaa myös vesikoiramiitingille Alman ja Ursulan kanssa. Nyt tais tulla kaverille lähdöt! Hahaa!

Ja voisit sä Heidi millään antaa sen tikun meille? Voidaan vaikka hyppiä.

entäs näin?

Yhdessä? Alma: än-yy-tee-NYT!

Urkki? än-yy-tee:NYT!

Tuolla yhdenaikaisuudella tais tikku jo tipahtaa :D

Oli erittäin antoisa viikonloppu ja paljon uutta jäi taas korvan taakse. Ennen kaikkea agility on KIVAA!! Kiitos seuratoveri Wilmalle kuvaamisesta!